donateurworden

Bachcantates

Alexander Consort

Bennekom

Concert zaterdag 16 september 2023

Op zaterdag 16 september voeren wij BWV 198 van Bach uit. Een Trauerode i.v.m. de dood van een "Fürstin". ( Ze staat overigens op de affiche).

Nu denkt u misschien : "treurmuziek....daar heb ik geen zin in." Maar als we u vertellen dat Bach met groot ensemble van strijkers, 2 hobo's ,2 traverso's , 2 gamba's, 2 luiten en continuo feestelijke afscheidsmuziek heeft gecomponeerd? Dan rest er maar een ding en dat is deze prachtige muziek komen beluisteren! Klaartje van Veldhoven, Gerben van der Werf, Falco van Loon en Coert van den Berg zijn onze solisten.

Lees meer

Concert 11 februari 2023

Op zaterdag 11 februari zal het Alexanderconsort cantate 102 van Bach uitvoeren. Een werk met een schitterend openingsdeel en prachtige aria's. De een vrolijk en de ander wat "zwaarder van gemoed". Zeer de moeite waard om te komen beluisteren. Solisten zijn Tineke Roseboom, Tobias Segura Peralta, Falco van Loon en Coert van den Berg.

Lees meer

Concert 17 september 2022

Beste vrienden, bekenden,

Graag maken u / jou weer attent op ons volgende cantateconcert! Deze keer weer helemaal als vanouds, zonder restricties, zonder toegangsbewijs: u / jij kunt weer als vanouds binnenlopen en genieten van heerlijke muziek. Omdat het feest is zal Maarten van der Valk, onze paukenist, samen met hoorns en strijkers een orkestwerk spelen met maar liefst 6 pauken: de Sinfonia van Graupner. Dat moet je gehoord hebben😉

Lees meer

Concert 12 Februari 2022

   

Op zaterdag 12 februari  2022 hoopt het Alexanderconsort weer een concert te geven.  De kaartverkoop  zal starten na de persconferentie van de 23 e , wanneer er voor cultuur meer ruimte komt.

The Blue Bird      --- C.V.Stanford

Sinfonia uit BWV 42 --- J.S.Bach

'Schwingt freudig euch empor' BWV 36  ---J.S.Bach

Solisten zijn Marjon Strijk - sopraan, Dorien Lievers -alt , Falco van Loon - tenor en Robbert Muuse - bas .

Lees meer

bachcantates  Demo concerten bennekom
  • sponsor

   Bol piano's

   biscuits
  • sponsor

   drukkerij modern

   wine
  • sponsor

   pianohandel meijer

   box

Adres

Stichting Alexanderconsort Bennekom
Rembrandtlaan 191
6717 NW Ede

KvK 09195243

Volg ons ook op

social insta box color 64   social facebook box blue 64

Maps

Events Booking - Cart Module

Uw winkelwagen is leeg